Працівники друкарні заявили про початок акції протесту

Друкарня

Сьогодні, 01.02.16 р., працівники КП “Сторожинецька районна друкарня” оголосили про початок безстрокової акції протесту з 8:00 1 лютого в знак незгоди з рішенням сесії Сторожинецької районної ради відносно не продовження контракту з директором підприємства, Белінським Віктором Івановичем.

Як розповів сам Віктор Іванович, працівники знаходяться на своїх робочих місцях, але не виконують роботи та не надають послуги.

У зверненні до голови районної ради Лосіка Івана Івановича, яке підписали 12 осіб, було зазначено, що колектив вважає таке рішення сесії політичною розправою з директором.

zajyava

Про наміри колективу провести акцію протесту з трибуни залу засідань 29 січня заявила Романюк Катерина Іванівна.

29

Раніше, 16 грудня 2015 року, колектив друкарні написав спільне звернення на ім’я голови райради, де було висловлене прохання продовжити термін дії контракту з директором терміном на 4 роки.

В зверненні було зазначено, що друкарня за рахунок отриманого прибутку здійснює благодійну та волонтерську діяльність, а також те, що за останні 5 років районна друкарня за даними статистики входить до 10 найкращих підприємств комунальної власності у номінації “Лідер поліграфічної галузі”.

zajaa_2

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ