Губернатор відвідав Черешський будинок-інтернат

main

Вчора, 9 лютого 2015 року, в рамках робочого візиту голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук відвідав Черешський психоневрологічний будинок-інтернат.

Олександр Георгійович поспілкувався з в.о. директора установи Зиничом Юрієм Сільвестровичем, який розповів про досягнення за 2,5 роки перебування його на посаді, а також детально ознайомив губернатора з питанням харчування та забезпечення необхідними речами та медикаментами підопічних закладу, яких зараз на лікуванні знаходиться 164 чоловіки.

1

Гості відвідали складські приміщення будинку-інтернат, де розміщені морозильні камери з продуктами харчування, термін споживання яких обмежений – м’ясо, яйця, масло тощо.

2

7

5

4

3

В окремих складських приміщеннях зберігаються крупи. Ще декілька складів відведені для одягу – нового та вживаного.

6

9

8

В.о. директора провів гостей до капітально відремонтованої будівлі їдальні, а також продемонстрував оновлений харчоблок, де нещодавно було замінене застаріле обладнання.

10

11

12

13

Під старим корпусом інтернату розміщені складські приміщення продуктів тривалого зберігання – картоплі, консервації, овочів та фруктів. Завдяки значній товщині стін будівлі в приміщеннях цілий рік зберігається стала температура.

Директор закладу розповів губернатору, що багато допомоги надали благодійні організації та релігійні конфесії. Продуктами харчування довготривалого зберігання інтернатна установа забезпечена майже на пів-року.

15

14

18

17

19

16

23

22

21

25

Категорія: Новини району Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ