Сторожинецькі стрітболісти привезли нагороди з WBB 3×3

3

На минулих вихідних, 7 лютого, у Хмельницькому відбувся відбірковий етап з стрітболу Winter Basket Battle 3×3 – турніру 3 на 3 гравця, – який проводили Федерація баскетболу України спільно з федерацією баскетболу Хмельницької області та генеральним спонсором – компанією Lion Art Web Studio.

В цьому турнірі взяли участь 11 команд з різних куточків Західної України.

Сторожинчани були представлені командою “BUKA”, до складу якої увійшли Федчук Ігор, Писанчин Богдан та гравець Сторожинецької стрітбольної команди “The Last” Заблоцький Сергій.

В 1/4 фіналу наші спортсмени обіграли команду “Метеор” з Хмельницького з рахунком 11:8. В напруженій боротьбі за вихід у фінал “BUKA” програла з рахунком 7:8 хмельницькій команді “Сержео +3”, які влітку цього року стали срібними призерами етапу Української стрітбольної ліги.

1

В боротьбі за ІІІ місце та бронзові нагороди сторожинчани зійшлися на полі з командою “Ко без Германа”. Гра була непердбачуваною і ніхто не брався наперед визначити переможця. На останніх секундах матчу Ігор Федчук виборов вирішальне очко у суперника і це принесло нашій команді перемогу з рахунком 11:10.

4

“Хоча турнір проводиться тільки перший раз, для нашої збірної команди стрітболістів це дуже позитивний досвід, – розповідає Заблоцький Сергій. – Від імені всіх гравців хочу подякувати за допомогу організаторам та спонсорам ігр. Надіємося, що в майбутньому завоюємо більш високі нагороди!”

2

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ