Семінар “Контроль поведінки у стресових ситуаціях”

2

На початку тижня працівниками Сторожинецького РВ КВІ були проведені групові форми роботи із засудженими. Психолог Пансик М.М. провів тренінг на тему: “Контроль поведінки у стресових ситуаціях”, а фахівець із соціальної роботи Данів Н.О. надала консультації соціального характеру. Цільовою аудиторією тренінгу були засуджені,  які перебувають на обліку у Сторожинецькому РВ КВІ.

Основним завданням тренінгу було вироблення у засуджених практичних навичок контролю своєї поведінки у ситуаціях, які можуть провокувати їх до протиправних дій. Були пропрацьовані вправи для подолання агресії, вміння сказати “Ні!”, не піддаватись тиску компанії, критично оцінювати свою поведінку і дії та ін.

main

Серед запитів соціального характеру переважали – консультування у ефективному пошуку роботи, юридичні аспекти взаємодії засуджених із державними і недержавними інстанціями, консультування з проблем соціалізації і ін.

Заходи подібного плану – невід’ємна частина роботи колективу Сорожинецького РВ КВІ, спрямовані на подолання протиправних діянь засуджених і спрямування їх моделі поведінки законослухняного громадянина.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ