Наші дзюдоїсти завоювали золото на Всеукраїнському турнірі

5

Нещодавно в місті Калуш Івано-Франківської області відбувс XV Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат з нагоди 27 річниці виведення військ з Афганістану, у якому взяли участь більше 300 спортсменів з різних куточків України.

3

4

Сторожинецький район представляли юнаки, вихованці тренера Сторожинецької ДЮСШ “Колос” Гаврилюка Іллі Михайловича, які досягли хороших результатів.

Учень Сторожинецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Мітран Дмитро переміг у п’яти поєдинках і виграв “золото” та звання чемпіона турніру, а Федорюк Олександр, також вихованець цієї школи, виборов бронзову медаль у самій престижній ваговій категорії +50 кг.

7

6

В напружених поєдинках звання чемпіона турніру здобув учень Старожадівського НВК Матейчук Олександр, провівши шість поєдинків.  П’яте місце зайняли Берчук Олександр, учень Панківського НВК та Апостолюк Владислав, учень Сторожинецької гімназії. Всі учасники змагань виконали нормативи спортивних розрядів (КЮ).

Чемпіони та призвери турніру нагороджені медалями, дипломами, грамотами.

2

1

Сторожинецькі дзюдоїсти прийняли участь в змаганнях за фінансової підтримки батьків спортсменів та Федерації дзюдо і “самбо” в Сторожинецькому районі.

Джерело: тренер-викладач з дзюдо, майстер спорту СРСР Гаврилюк І.М.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ