У Великому Кучурові намагалися обікрасти поштове відділення

Спроба пограбувати пошту

Спроба крадіжки начебто сталася у неділю, 28 лютого. Про це нам стало відомо з власних джерел. Цю подію активно обговорюють і місцеві мешканці. Люди розповідають, що на місце прибули правоохоронці і повністю опечатали відділення пошти.

Варто зазначити, що частина поштового відділення у Великому Кучурові перебуває у жахливому стані – там чомусь постійно були розбиті шибки, – щоправда у приміщеннях, які не використовуються.

Інформацію про спробу крадіжки нам підтвердив і голова Великокучурівської об’єднаної територіальної громади Василь Тодеренчук. Він розповів, що у понеділок вранці на пошті виявили зірвані замки, однак з установи нічого не зникло. За словами Василя Тодеренчука, пошта наразі працює у штатному режимі.

У прес-службі Головного управління національної поліції у Чернівецькій області нам розповіли, що в понеділок до них надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що на дверях поштового відділення зірвані замки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. За попередніми даними нічого з поштового відділення не зникло. Наразі по даному факту ведуться слідчі дії.

Галина Єреміца

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ