Збори товариства “Богдан” до Міжнародного жіночого дня

main

В Міжнародний жіночий день у Кам’янецькій ЗОШ І-ІІІ ст. пройшли звітно-виборні збори та святкування 8 березня районного товариства батьків дітей-інвалідів “Богдан”. Токар Галина Василівна, голова товариства, прозвітувала перед батьками по фінансовій програмі за минулий рік, а також про поділилася планами на наступний рік.

“Нажаль, немає змоги запросити всіх мам одночасно, тож доводиться запрошувати по черзі, – розповідає Галина Василівна. – Цього разу крім постійних членів товариства були 15 матерів дітей з обмеженими можливостями, які прийшли вперше.

Вони познайомилися, поділилися своїми проблемами та також стали членами товариства. На заході був присутній заступник голови Сторожинецької районної ради Філіпович Володимир Миколайович, який також привітав жінок зі святом.

Всім присутнім жінкам були вручені подарунки, які закупили за кошти районного бюджету, а також пройшла святкова безпрограшна лотерея, у якій матері отримали символічні подарунки.”

Ще Галина Василівна розповіла, що зараз люди не дуже охоче залучаються до благодійності. За 11 років роботи товариство “Богдан” об’єднало батьків більш ніж 450 дітей з обмеженими можливостями, тож допомога є дійсно необхідною.

8

14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

15

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ