Гімназійна команда “Екіпаж” виграла обласне гран-прі

Екіпаж

Бригада “ЕКІПАЖ” Сторожинецької районної гімназії вже котрий рік поспіль представляє гімназію та район на обласних фестивалях, конкурсах і зареко­мендувала себе впевненими, цікавими, креативними, серйоз­ними суперниками для інших команд.

Учасники команди талановиті, співучі, веселі, обдаровані діти, працюють під керівництвом творчого педагога Токарюк Валентини Анатоліївни. Діти із задоволенням захищають честь району, здобуваючи перемо­ги, друзів та незабутні враження від гри.

Не змусили себе чекати і цьогорічні успіхи команди, яка ви­борола 28 березня 2016 року гран-прі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу екологічних агітбригад “Земля – наш спільний дім” в Чернівцях та поїде представляти наш район та область у місто Херсон.

Члени команди – винахідливі, артистичні, обдаровані, кміт­ливі, творчі: Смоляк Катерина, Гу­цуляк Крістіна, Папка Олександр, Костинян Наталя, Мартинюк Олександр.

Досвід, набутий вихованцями творчого об’єднання “ЕКІПАЖ”, без сумніву, допоможе дітям в розвитку творчих можливостей, прагненні до творчого успіху.

Надіємось, що з м.Херсон команда “Екіпаж” повернеться з перемогою.

Джерело: Директор Сторожинецького ЦДЮТ І.О. Корчинська

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ