По Видинівського розширяють проїжджу частину вулиці

main

Сьогодні, 9 квітня 2016 року, по вул. Видинівського в Сторожинці розпочалися ремонтні роботи. Оскільки між вулицями Чаплигіна та Якобашвілі є звуження проїжджої частини, мерією було вирішено розширити дорогу.

4

3

Для цього була розроблена проектно-кошторисна документація, яка пройшла експертизу. Розробником був Чернівецький ВКП ДП Укрдіпродор.

Згідно плану, зелені насадження будуть видалені, а тротуар частково звужений. Як розповіли в міській раді, каштани були комісійно обстежені та були зібрані підписи у жителів прилягаючих будинків на згоду зрізу дерев. Зелена зона між дорогою та тротуаром після проведення ремонту залишиться, на ній висадять нові дерева.

2

По другій стороні дороги зараз видаляють старі бордюри та планують встановлювати нові. Наразі рух по вулиці Видинівського тимчасово обмежений. Після завершення встановлення бортових каменів на цій ділянці дороги буде укладене нове асфальтове покриття.

1

Роботи виконує ТДВ ШБУ-60. На ремонт ділянки дороги “вул. Чаплигіна – вул. Чаплигіна (міст)” згідно проектно-кошторисної документації необхідно 1,5 млн.грн. з міського бюджету.

Міська рада просить вибачення за тимчасові незручності.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ