З світу по нитці – дітям потіха! Зробимо свято разом!

1

Два тижні поспіль, у неділю, я воджу своїх дітей у парк ім. Ю. Федьковича в ценрі міста, щоб прогулятись і покатати дітей на гойдалці.

Кілька днів тому, йдучи біля парку, я побачив батька, який йшов поруч з маленькою донькою, котра їхала на маленькій електричній машинці. Озирнувшись навкруги зрозумів, що я можу влаштувати маленьке свято для дітей.

Не у всіх є можливість придбати дорогі дитячі авто, а в мене у гаражі стоять мотоцикл та машинка на акумуляторах. В міській групі ВК Life In Storozhynets я звернувся до сторожинчан з поханням надати в тимчасове користування змінні батареї для цієї техніки і кілька людей відгукнулись. Самі батареї виглядають ось так:

2

Я вирішив у неділю, 17 квітня, о 12:00 вийти на площу з машинками та змінними батареями, щоб дати можливість всім дітям безкоштовно покататись. До мене пообіцяла приєднатись ще одна людина з дитячим трактором на педалях.

Можливо, прочитавши статтю, до заходу приєднаються люди, які можуть прийти та взяти із собою наявну дитячу техніку із зарядженими акумуляторами, або самі акумулятори.

Зробімо нашим дітям невеличке свято! Приєднуйтесь!

Денис Семенюк

Категорія: Дозвілля Статті
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ