Скоро сторожинчани зможуть розважитися шахами

2

Сьогодні працівники мерії вийшли на суботник в рамках місячника благоустрою, під час якого побілили дерева в парку та сквериках, бордюри, навели порядок біля адміністративних будівель в центрі міста.

1

В той же час в парку ім. Ю. Федьковича розпочалися роботи по встановленню нового об’єкту для дозвілля містян. Для цього змонтували каркас під три столики та облаштували поребрик під майданчик навколо. З наступного тижня планують встановити каркаси під стільчики.

3

3

1

Як розповів міський голова Микола Миколайович Карлійчук, на столах планують встановити мармурові плити з вигравіюваною шаховою дошкою.

Таку ідею запозичили під час робочої поїздки до польської гміни Андрихув заступник міського голови Сергій Романович Киюк та депутат міської ради Анатолій Вікторович Оленюк, який і є основним меценатом. Також фінансово допомогли ПП “Авікбудпроект”, ФОП Лутанюк Василь Григорович, депутати міської ради Бойчук Василь Олексійович та Рудий Олексанр Валерійович.

Оскільки на цей об’єкт благоустрою не буде витрачено жодної копійки з міського бюджету, небайдужі громадяни можуть долучитися до прикрашання Сторожинця на громадських засадах.

2

В мерії висловили надію, що таке оновлення в зеленій зоні піде тільки на розвиток спортивного інтересу, особливо у молоді.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ