В Кам’яній провели семінар “Школа успішної молоді”

1

Сьогодні, 5 травня 2016 року, за ініціативи та сприяння депутата Чернівецької обласної ради Оксани Білек спільно з громадською організацією “Центр успішної молоді” в Кам’янецькій ЗОШ реалізовано проект “Школа успішної молоді – 2016”.

2

В навчальних семінарах взяли участь 28 школярів старших класів з Михальчі, Кам’яни, Бобівців та Старих Бросківців.

Програма заходу включала тренінги та семінари, які спрямовані на виховання у молодого покоління почуття патріотизму, віри у власні сили, стимулу до розвитку та досягнення успіху.

3

В якості лекторів було запрошено молодих лідерів громадського середовища Буковини. Так, тренінг з публічного виступу провів представник Дебатного клубу міста Чернівці Тарас Прокоп, голова ГО “Фонд “Буковина інноваційна” Ігор Мосін розповів учням про те, як можна реалізувати власну ідею та подав ази проектного менеджменту, а на різні політичні теми старшокласники мали змогу поспілкуватися з чернівецьким блогером та політологом Михайлом Шморгуном.

4

По завершенню заходу кожен учасник отримав сертифікат про участь у проекті.

“Було приємно бачити, що дітям цікаво та пізнавально”, – зазначив представник ГО “ЦУМ” Сергій Янушевський.

6

За словами організатора заходу Оксани Білек, учні приємно вразили високим рівнем інтелекту, ерудованістю та самоорганізацією.

5

“Вірю, що разом із цими молодими людьми ми будуватимемо нову Україну, в якій реалізовуватимуться найсміливіші проекти, – зазначила Оксана. – На власному досвіді знаю, що зміни довкола починаються зі змін у власній голові. Тому хочеться допомогти підростаючому поколінню повірити у власні сили та націлити їх бути щасливими, успішними і вільними. Основний меседж, який я хотіла донести до молоді – це “Успішна людина – Успішна країна!” Знаю, що не може бути успішною держава, в якій живуть не щасливі люди”.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ