Мерія вночі провела рейд інтернет-клубами

1

Вчора вночі представниками Сторожинецької самооборони, міської ради та поліції було проведено рейд по виявленню порушень в роботі інтернет-клубів.

Згідно рішення виконкому цим закладам було обмежено режим роботи до 21:00. Під час перевірки, яка тривала з 22:30 майже до опівночі, було перевірено 4 клуби і всі вони функціонували.

Рішення виконкому щодо обмеження роботи

У К Р А Ї Н А

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я № 7

11 лютого  2016 року                                                                м.Сторожинець

Про обмеження продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових на території міста Сторожинець та обмеження режиму роботи торгових точок

З метою забезпечення  правопорядку на території міста, гарантування безпеки та громадського порядку жителів, додержання тиші у вечірній та нічний час, беручи до уваги рішення виконавчого комітету міської ради № 179 від 28.12.2015 року “Про розгляд депутатського запиту”, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України № 854 від 30 липня 1996 р. “Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями”, Кодексом України про Адміністративні Правопорушення, Законами України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ МІСЬКОЇ РАДИ ВИРІШИВ:

  1. Заборонити на території міської ради продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових у вечірній та нічний час: з 22.00 години вечора до 8.00 години ранку в усіх торгових точках, окрім закладів ресторанного господарства.
  2. Попередити власників магазинів, барів, ресторанів, кіосків, розважальних закладів, інтернет-клубів про заборону продажу пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів з торгових автоматів, з полиць самообслуговування особам, які не досягли 18 років.
  3. Встановити режим роботи для закладів роздрібної торгівлі виключно до 22.00 години (включаючи вихідні та святкові дні).
  4. Обмежити режим роботи барів та закладів ресторанного господарства: початок роботи – не раніше 06.30 год, закінчення роботи – не пізніше 24.00 год. В окремих випадках (проведення весіль, ювілеїв тощо) продовжувати роботу закладів за індивідуальним зверненням приватних підприємців, спільно з замовником банкету. Заяву про продовження роботи закладу погоджувати з Сторожинецьким відділом поліції ГУНП у Чернівецькій області. Продовження роботи оформляти розпорядженням міського голови з наступним затвердженням такого розпорядження рішенням виконавчого комітету.
  5. Встановити режим роботи для інтерактивних клубів (інтернет-клубів) виключно до 21.00. години (включаючи вихідні та святкові дні).
  6. У випадку звернення громадян-підприємців щодо надання дозволу на продовження роботи магазинів, дозвіл надавати виключно при відсутності ліцензії на торгівлю спиртними напоями.
  7. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради № 124 від 12.11.2014 року.
  8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря ради Матейчука І.Г. та на Сторожинецький відділ поліції ГУНП в Чернівецькій області.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК

Підготував: І.Г.Матейчук

Погоджено: С.Р.Киюк, І.В.Карлійчук

По цьому факту були складені адміністративні протоколи. Також було виявлено, що в деяких закладах з працівниками не були заключені трудові угоди згідно чинного законодавства та відсутні книжки медичного огляду працівників. В одному інтернет-клубі були повністю відсутні документи на проведення підприємницької діяльності та договір оренди приміщення.

2

В мерії повідомили, що такі рейди планується проводити і надалі раптово та без попереджень.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ