Вул. Горіхова планують заасфальтувати і організувати кільцевий рух

Кільцевий рух

Вчора, 19 травня 2016 року, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради, на порядку денному якого було 4 питання.

На засіданні було вирішено встелити асфальт по вул. Горіховій на ділянці від вул. Федьковича до вул. О. Кобилянської (біля Сторожинецького КХП). Мерія домовилася з підрядною організацією, яка згодилася виконати роботи в борг.

Після облаштування твердого покриття на цьому відрізку планується організувати односторонній кільцевий рух: вул. Федьковича – вул. Горіхова – вул. О. Кобилянської і навпаки: вул. О. Кобилянської – вул. Мічуріна – вул. Федьковича. Це пов’язано з тим, що по вул. О. Кобилянської через ремонтні роботи звужена проїжджа частина.

Також члени виконкому надали дозвіл на торгівлю харчовими продуктами під час святкування Дня Міста 29 травня усім бажаючим підприємцям при умові дотримання санітарних норм та погодження місця розташування з мерією.

Терміном на 1 місяць був наданий дозвіл для зайняття картингом на території плацу бувшої військової частини по вул. Гвардійській. Обмеження встановлене щоб визначити, чи не буде заважати таке сусідство місцевим жителям.

Наостанок члени виконкому розглянули питання щодо оновлення міської дошки пошани.

 

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ