В районі тимчасово припинять газопостачання

Відключення газопостачання

Сторожинецьке УЕГГ ПАТ “Чернівцігаз” доводить до відома споживачів природного газу, які проживають в селах: Бобівці, Великий Кучурів, Заволока, Кам’яна, Костинці, Михальча, Снячів, Старі Бросківці, Тисовець, Ясени, що будуть проводитися планові ремонтно-профілактичні роботи з повним припиненням газопостачання на ГРС “Ясени” з 9:00 6 червня 2016 року до 17:00 7 червня 2016 року.

Подача газу буде проведена по закінченню планових ремонтно-профілактичних робіт після 17:00 7 червня без додаткового попередження.

Також повідомляємо, що з 9:00 8 червня 2016 року до 17:00 9 червня 2016 року в зв’язку з проведенням планових ремонтно-профілактичних робіт на ГРС “Сторожинець”, буде повне припинення газопостачання в місті Сторожинець та селах: Панка, Комарівці, Зруб-Комарівці, Слобода-Комарівці, Давидівка, Нова Жадова, Стара Жадова, Дібрівка, Забагна, Нові Бросківці, Косованка, Глибочок.

Подача газу на дані населені пункти буде проведена по закінченню планових ремонтно-профілактичних робіт після 17:00 9 червня без додаткового попередження.

Джерело: в.о. начальника Сторожинецького УЕГГ ПАТ “Чернівцігаз” І.В. Пентескул

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ