Ювілейний вечір Тетяни Кокошиної в РБНК

5

Вчора, 16 червня 2016 року, в районному Будинку національних культур відбувся ювілейний вечір  діяча культури Тетяни Кокошиної – талановитого митця, відомої діячки культури, акторки, провідного методиста, організатора багатьох районних свят.

11

Свій 50-й День народження Тетяна Михайлівна відсвяткувала напередодні, 15 червня. На захід зібралося чимало шанувальників її таланту. Зі сцени постійно звучали теплі слова на адресу ювілярки, а квіти засвідчували щире захоплення сторожинчан.

14

Виступи народних аматорських колективів та виконавців перемежовувалися з поздоровленнями та розповідями ведучих про біографію, творчі здобутки та нагороди, яких у талановитої Тетяни Михайлівни було чимало. Свої побажання подальшого творчого розвитку, успіхів, щастя та достатку висловлювали всі – і найменші учасники, і колеги, і районні керівники, і батьки та родина.

Майже три години в залі пролетіли як одна мить – глядачі побачили акторську гру, пісенні і танцювальні номери, фрагменти відомих вистав та декілька підготованих друзями ювілярки сюрпризів. Все це у майстерному виконанні сторожинецьких митців стало справжнім подарунком Тетяні Михайлівні та гостям свята.

Категорія: Культура Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ