Податківці долучилися до прибирання

Прибирання

Колектив ДПІ у Сторожинецькому районі, як і працівники інших бюджетних організацій міста  долучилися до всеукраїнської соціально-економічної акції «Зробимо Україну чистою! – 2015», взявши участь в прибиранні прилеглої до приміщення інспекції території.

Акція “Зробимо Україну чистою! – 2015” є частиною всесвітнього руху “Lets Do It World“, що об’єднав 11 мільйонів людей в 112 країнах для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зон та місць громадського відпочинку.

Це єдина акція, в якій беруть участь жителі усіх регіонів та об’єднуються заради того, щоб очистити від сміття своє місто і зробити свій внесок в покращення екологічного стану планети.

Метою акції є виховання відповідального ставлення громадян до довкілля, шляхом об’єднання громадського, комерційного та державного сектору для прибирання своїх міст, селищ та сіл.

В ході цього заходу прибрані залишки опалого листя та сухої трави, сміття, що знаходилось на зазначеній території. Таким чином, поліпшено естетичний та екологічний стан довкілля.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ