Великокучурівські учасники АТО вирішили створити свою спілку

3

В неділю, 3 липня 2016 року, в Великому Кучурові відбулася зустріч учасників бойових дій на Сході України, на якій були присутні присутні учасники АТО з Великокучурівської об’єднаної громади, голова обласного “Об’єднання учасників АТО” Олександр Ковбасюк, його заступник Олександр Ковтун, голова районної “Об’єднання учасників АТО” Сергій Кривко та член ініціативної групи районного об’єднання Тюфтій Денис.

На порядку денному основним питанням була реорганізація осередку “Об’єднання учасників АТО” об’єднаної громади та створення відокремленого підрозділу “Об’єднання учасників АТО” Великокучорівської об’єднаної громади.

Таке рішення було прийнято в зв’язку з тим, що географічно територія громади знаходиться ближче до Чернівців, ніж до Сторожинця. В спілку об’єднаної громади входять більше 70 учасників бойових дій, які проживають у Великому Кучурові, Тисовці, Снячеві, Глибочку та Годилові.

Одноголосно було затвердженно саме такий формат та обрали президію спілки. Запрошені гості поділилися своїми напрацюваннями у сфері громадської діяльності спілки та пообіцяли в подальшому надавати посильну допомогу у вирішені нагальних питань новостворенного відокремленого підрозділу.

4

В своєму виступі заступник голови обласного об’єднання зазначив, що формат абсолютно автономної спілки в межах любої об’єднаної громади села чи району не є продуктивним і себе не виправдовує, оскільки автономний орган можуть використовувати різні політичні партії, громадські організації, не чесні на руку “ділки” для досягнення власних інтересів тощо. А так, при певній автономії кожного підрозділу, організація являється єдиним цілим.

“Хочу зазначити, що створення відокремленого підрозділу не є відокремленням від Сторожинецького осередку, адже у нас є спільні напрацювання та спільні заходи, які ми будемо проводити разом, – пояснює Сергій Кривко. – Ми є єдиним кулаком і вболіваємо за одну ідею, яка виражена в наданні всебічної допомоги учасникам АТО щодо вирішення наших внутрішніх питань.

Хочеться щоб представники влади та інших органів самоврядування і надалі співпрацювали з нами, розуміли наші проблеми і прислуховувались до наших пропозицій.”

 

Категорія: АТО
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ