В Сторожинці урочисто зустріли бійців АТО

6

Сьогодні, 18 липня 2016 року, біля Сторожинецької РДА представники влади та районного ГО “Об’єднання учасників АТО” урочисто зустріли Сергія Ткачука та Олексія Чорненького – бійців АТО.

Герої повернулися на декілька днів, щоб віддати останню шану своєму бойовому побратиму Сергію Потарайко, жителю Путильського району, який загинув під час виконання бойового завдання під Маріуполем.

2

1

Після урочистої зустрічі, голова Сторожинецької райради Іван Лосік запросив бійців для неофіційного спілкування в свій кабінет, щоб запитатися їх про проходження служби, про морально-психологічний стан та дізнатися, які є у бійців проблеми для нагального вирішення.

3

Олексій та Сергій подякували волонтеру Олександру Рудому, який в останній поїздці по геройські пробивався до розташування їх підрозділу, потрапивши під обстріл, ризикуючи власним життям.

4

5

Хлопці також розповіли, що на передньому краї зараз не солодко, обстріли почастішали, все більше і більше бойові дії починають нагадувати сценарій 2014 року, що дуже бентежить. Після відпустки вони планують повернутися на передову, де на нульовому рубежі перебуває підрозділ, яким командує наш сторожинчанин Дмитро Павлишин.

Категорія: АТО Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ