Сторожинецькі футболісти виграли “Кубок Черемоша”

1

19 та 26 липня на теренах району відбулися фінальні ігри на “Кубок Черемоша”, в яких взяли участь представники нашого району команди “Колос-Підгір’я” з Сторожинця та “ФК Красна” з Красноїльська.

Розіграш “Кубку Черемоша” був організований Чернівецької обласною федерацією футболу та був покликаний залучити до участі команди різних районів. Участь в іграх повинні були брати по два представника Путильського, Вижницького, Кіцманського та Сторожинецького районів. Однак Путильський район не заявив жодного представника, а Вижницький та Кіцманський райони делегували по одній команді. Схема змагань була організована таким чином, що представники одного району могли зустрітися тільки у фіналі, як і сталося.

vol_kub

На шляху до фіналу, за підсумками двох матчів, сторожинчани здолали представника Кіцманського району МСК “Кіцмань”, який виступає в чемпіонаті свого району. Перша зустріч, яка відбулася в Сторожинці закінчилася з рахунком 3:0 на користь нашої команди, матч-відповідь відбувся в Кіцмані, де перемогу з рахунком 1:0 святкували кіцманчани.

Своєрідну сенсацію створили футболісти ФК “Красна”, учасники чемпіонату нашого району, які після двох ігор здолали учасника чемпіонату області з футболу ФК “Черемош-Вижниця”.

3

Перша гра, яка відбулася у Вижниці, закінчилася з рахунком 1:1, а матч відповідь, який проходив у Красноїльську, закінчився перемогою місцевих футболістів з рахунком 3:2. Після даного двобою гості з Вижниці висловили думку, що ФК “Красна” могла б гідно виступати і в чемпіонаті області.

Фінальний двобій між командами “Колос-Підгір’я” та “ФК Красна”, за підсумками двох матчів, виграли сторожинецькі футболісти. Однак, до честі ФК “Красна”, можна сказати, що попри великий розгромний рахунок у першій грі, вони не виглядали хлопчиками для биття, і матч-відповідь, який проходив у Красноїльску, виграли на радість місцевим вболівальникам.

zb_kotr

Команда переможець – “Колос-Підгір’я” – була нагородження Дипломом володаря “Кубку Черемоша” та “Кубком Черемоша”, а фіналіст ФК “Красна” нагороджений відповідними Дипломами та Кубком.

kr

За підсумками фінальних матчів було визначено кращих гравців обох команд, які нагородженні пам’ятними статуетками. Це Проданик Сергій (“Колос-Підгір’я”) та Мотреску Петря (ФК “Красна”).

2

Результати матчів:

  • 19.07.2016 “Колос-Підгір’я” – ФК “Красна” 5:0
  • 26.07.2016 ФК “Красна” – “Колос-Підгір’я” 3:2

Джерело: заступник Голови Сторожинецької районної спортивної громадської організації “Федерація Футболу” Василь Баланюк

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ