Децентралізація. Збори села Стара Жадова

Збори громади в Старій Жадові

В п’ятницю, 5 серпня 2016 року, в Старій Жадові відбулися збори жителів села по питанню децентралізації та добровільного об’єднання громад. Також було обговорено питання реорганізації стаціонарів комунальних закладів охорони здоров’я.

На зборах були присутні сільський голова Старої Жадови Іван Савчук, голова Сторожинецької райради Іван Лосік, голова Сторожинецької міської ради Микола Карлійчук, перший заступник голови Чернівецької ОДА Володимир Куліш, керівники організацій, депутати різних рівнів, жителі громади.

Роз’яснення щодо децентралізації та формування перспективного плану присутні отримали від представника Департаменту регіонального розвитку Чернівецької ОДА Христини Марчук. По питанню реорганізації закладів охорони здоров’я роз’яснення дав головний лікар Сторожинецької ЦРЛ Матвій Плегуца.

На зборах також піднімалося питання щодо стабільності електропостачання населених пунктів, які входять до Старожадівської сільської ради. Вже в суботу, 6 серпня, голова села разом з представниками ПАТ Чернівціобленерго об’їздили підстанції та лінії електропередач і зафіксували проблеми, які вимагають негайного вирішення.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ