На виконкомі вирішили підняти тарифи на послуги ЖКГ

2

Вчора, 11 серпня 2016 року, відбулося засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради. На порядку денному було 18 питань, зокрема питання про затвердження тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та вивіз ТПВ та питання щодо тендерного комітету і відповідальної особи за здійсненням допорогових закупівель у міській раді.

Питання порядку денного:

1

На виконкомі розглянули лист ГО “Аuto-Club м. Сторожинець” щодо проведення перегонів на прискорення по вул. Видинівського 28 серпня 2016 року та заяву Рибак Ф.І. щодо продовження роботи бару “Риф”. Тимчасово, строком на 1 місяць, закладу було дозволено працювати в нічний час.

Питання щодо підвищення тарифів викликало тривале обговорення, після якого було вирішено, що тарифи будуть підняті на обгрунтовану КП “Сторожинецьке ЖКГ” суму, але депутатів міської ради будуть просити на сесії затвердити компенсацію для населення, щоб жителі міста могли платити по старих ставках до кінця цього року.

Комунальники порахували, що для того, щоб відшкодувати різницю між старими і новими тарифами, потрібно трохи більше 200 тис. грн., в разі, якщо не буде змінюватися ціна на електроенергію та паливно-мастильні матеріали.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ