Центр зайнятості інформує щодо служби на контракті

Центр зайнятості

У час, коли в країні триває неоголошена війна, Україні вкрай необхідна професійна армія, що забезпечує надійний захист її цілісності та недоторканості. І прикметно, що дедалі більше громадян виявляють бажання служити в Збройних силах за контрактом.

“Значна кількість безробітних області цікавляться пропозицією військових, адже на ринку праці професія військовослужбовця вигідно вирізняється з-поміж інших. Висока заробітна плата та соціальне забезпечення є привабливими як для безробітних, так і для людей, які бажають змінити роботу”, – наголошує в.о. директора Чернівецького обласного центру зайнятості Роман Криган.

Для інформування клієнтів служби зайнятості щодо порядку відбору громадян України на військову службу за контрактом, порядку її проходження та перспектив, переліку вакантних посад у військових частинах Збройних Сил України в інформаційних секторах міських та районних центрів зайнятості області розміщені відповідні рекламно-агітаційні матеріали. До інформаційної роботи залученні соціальні партнери, зокрема представники військових комісаріатів.

Крім того, центри зайнятості постійно проводять профорієнтаційну роботу, популяризуючи професію військовослужбовця і під час індивідуальної бесіди з кожним клієнтом, і на інформаційних семінарах, де поряд із висвітленням загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці регіону спеціалісти-профінформатори доводять до відома шукачів роботи пропозиції  військової служби за контрактом.

Упродовж січня-липня 2016 року служба зайнятості області за участю військових комісаріатів провела 109 заходів, з них: 67 – цільових семінарів із орієнтації на військову службу за контрактом за участю 790 осіб; 3 презентації роботодавця за участю 45 осіб; 16 семінарів для військовослужбовців та учасників АТО за участю 162 осіб, 3 Дні відкритих дверей за участю 51 особи тощо. Всього активними заходами охоплено 1346 осіб.

Шановні сторожинчани та жителі району!

Якщо вам небайдужа доля України і у вас виникають питання щодо проходження військової служби за контрактом, звертайтесь до Центру зайнятості. Наші фахівці допоможуть вам: поінформують про умови прийому на військову службу за контрактом, ознайомлять з актуальними вакансіями, організують зустрічі з представниками військових комісаріатів.

Джерело: Сторожинецький РЦЗ

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ