Сторожинчани взяли участь у ІХ обласній спартакіаді СОІУ

1

Вчора, 22 вересня 2016 року, у Кельменцях відбулась ІХ обласна спартакіада Чернівецької обласної організації Союзу організацій інвалідів України.

В ній взяло участь 10 команд з районів області та міста Чернівці. Люди з інвалідністю змагались з семи рекреаційних видів спорту – зокрема з бочче, дартсу, фігурної їзди на інвалідних візках, баскетболу, городків та інших.

До складу збірної команди районної організації СОІУ входили неодноразовий переможець обласних і всеукранських спартакіад Зінаїда Боштега, Андрій Перчик, Іван Прислупський, Оксана Мелещук та Михайло Боднарюк, які представляли місто Сторожинець і Ельвіра Федорчук з Ропчі.

2

Натхненні прикладом наших параолімпійців члени збірної району виступили досить успішно, зайнявши загально командне друге місце.

За перемогу в бочче та у фігурній їзді на інвалідних візках дві золоті медалі завоювала Зінаїда Боштега. Ельвіра Федорчук перемогла у змаганнях з городків, а срібним призером у змаганнях з дартсу стала Оксана Мелещук.

3

Андрій Перчик завоював аж три медалі – одну срібну з баскетболу і дві бронзові за фігурну їзду на візках і за бочче. Михайло Боднарюк виборов бронзу у стрільбі з пневматичної рушниці.

4

Переможці отримали не тільки медалі і грамоти, а і грошові винагороди, хоча і менші ніж параолімпійці.

Джерело: голова Районної організації СОІУ Олександр Хавронюк

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ