Банилово-Підгірнівського голову вітають з ювілеєм!

%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%ba2

Ваш прекрасний ювілей
Позбирав усіх гостей,
Друзів теж прийшло багато
Вам здоров’я побажати.
І в роботі і в труді
Ви, внас завжди молоді,
Тож дозвольте в цеє свято
Гараздів Вам поважати,
Hехай квітне ваша нива,
Доля буде в Вас щаслива,
Чарку вип’єм ми за Вас,
І цілуєм мільйон раз!

Сьогодні, 27 вересня, святкує 60-річний ювілей Банилово-Підгірнівський сільський голова Абрамчук Валерій Антонович.

Його життєва дорога позначена лише добрими справами, де б він не трудився, адже це людина, яка може дати цінну пораду в любій життєвій ситуації.

Всі, кому доводилось спілкуватись з Валерієм Антоновичем, завжди з приємністю згадують моменти як ділового, так і простого людського спілкування. Вимогливість до себе , здатність розуміти колег, односельчан, їхні потреби й проблеми – ось що завжди відрізняло Валерія Антоновича від багатьох інших людей.

До нього ставляться з великою повагою, чимало односельчан щиро дякують за доброту, чуйність, бажання допомогти.

%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%ba
Сьогодні бібліотекарі села приєднуємось до всіх вішань з Днем народження Валерію Антоновичу:

“У цей день прийміть щирі й теплі поздоровлення та найкращі побажання! Ми знаємо і шануємо Вас, як людину наполегливу і цілеспрямовану, яка своєю особистою позицією сприяє справі розбудови місцевого самоврядування. Дякуючи самовідданій праці Ви здобули беззаперечний авторитет і повагу як умілий керівник та організатор, фахівець своєї справи, якому під силу вирішити найскладніші завдання.

%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%ba3
Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами! Зичимо Вам довгих років щасливого життя та щедрої долі! Щоб натхнення, творча енергія та відданість справі й надалі плідно слугували громаді села!

Нехай Ваша енергійність, душевність і людяність привертають до Вас тих, хто працює і спілкується з Вами та нових надійних друзів!

Миру, злагоди, шани, любові та достатку у Вашому домі!”

Прийміть найкращі вітання і сердечні слова подяки за щедрість і щирість Вашої душі, за мудрість і виваженість Ваших порад, за самовіддану працю. Довгих Вам років життя, міцного здоров’я і всього, що називається справжнім людським щастям.

Життя хай квітне, мов вишневий сад, і кожен день усміхнено радіє, а доля хай дарує зорепад здоров’я, миру, успіхів, надії.

Односельчани

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ