Протягом жовтня можна добровільно здати зброю

Місячник здачі зброї

Сторожинецький відділ поліції ГУ НП в Чернівецькій області повідомляє, що з 1 жовтня 2016 року до 31 жовтня 2016 року проводиться місячник добровільної здачі вогнепальної зброї та боєприпасів. 

Керівництво Сторожинецького ВП ГУНП звертається до всіх громадян з проханням взяти активну участь у цьому заході.

Вогнепальна зброя, боєприпаси та вибухівка, які незаконно зберігаються окремими громадянами, містять у собі величезну небезпеку для життя і дорослих, і, насамперед, дітей.

Отже, найбільш доцільним та правильним було б рішенням зареєструвати або добровільну здати в поліцію, тобто позбутися цих небезпечних речей самим та допомогти це зробити родичам, друзям і знайомим.

Нагадуємо, що незаконне володіння вогнепальною зброєю та її зберігання згідно ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України карається позбавленням волі на строк до 7 років. 

Разом з тим особа, яка добровільно здала вогнепальну зброю, боєприпаси та вибухівку, які зберігаються без відповідного дозволу, звільняється від кримінальної відповідальності згідно ч. 3 ст. 263 КК України.

З питань добровільної здачі зброї звертайтеся в дозвільну систему Сторожинецького ВП ГУНП особисто або за телефоном: (03735) 2 16 60, (066) 285 96 99

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ