По вул. Шевченка після дощу затопило 16 підвалів

1

Нещодавно по вул. Шевченка в Сторожинці після сильних дощів затопило підвали у 16 домогосподарствах.

2

З каналізації била вода, а власники будинків, в більшості пенсіонери, бідкалися, що через затоплення псуються харчі та домашня заготівля.

Комунальники ж розводили руками. Давати коментар на камеру також відмовилися більшість з господарів, хоча всі казали, що до мерії зверталися декілька днів підряд і поки не принесли спільну заяву – реакції взагалі не було. Дехто розповідав, що йде багато електроенергії на те, щоб насосами відкачати воду.

Також містяни жалілися на неналежний стан тротуарів на їх вулиці, через що вони змушені ходити проїжджою частиною, наражаючись на небезпеку з боку автотранспорту.

3

4

5

Зрештою виявилося, що причиною затоплення став затор в старій, ще австрійській, каналізаційній трубі. Значними зусиллями його вдалося ліквідувати без розривання проїжджої частини і вода з підвалів будинків пішла.

Як нам розповіли власні джерела в ЖКГ, екскаватора у них немає і працювати там просто нічим. А прориви води та каналізації останнім часом трапляються все частіше і частіше.

6

В той день вулицю Шевченка в Сторожинці перегородили стрічкою і водії створювали постійну загрозу аварійної ситуації, розвертаючись на дорозі, оскільки односторонній рух в місті організований так, що об’їхати Шевченка, не порушуючи ПДД, треба було аж об’їзною дорогою.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ