В п’ятиповерхівці води немає вже майже тиждень

4

По вул. Соборній в Сторожинці жителі однієї з багатоповерхівок з минулої п’ятниці сидять без води в кранах через те, що водопровідна труба, вік якої понад пів-століття, не витримала випробування часом та корозією.

Викликані ще того тижня комунальники встановили бетоний бандаж, але “підступна” водопровідна мережа трісла в іншому місці, де, власне, ми сьогодні  і застали працівників КП “Сторожинецьке ЖКГ”.

1

Чому ж так довго “латають” трубу? Аварія сталася в п’ятницю. Далі – два дні вихідних. В понеділок вже мали копати, попередньо в РЕМі уточнивши щодо наявності під землею електричних кабелів. Відповідь була: “Копайте, там нічого не повинно бути!” Коли копнули – виявилося, що “щось” таки є.

Після того, як обрив кабелю був ліквідований, полили дощі. Примушувати і так не сильно мотивовану та малочисельну аварійну бригаду копати в таку погоду було б злочином.

2

Нарешті сьогодні комунальники таки добралися до прориву та прийнялися його латати. Нам пообіцяли, що до вечора вода вже буде в багатоповерхівці.

3

Ситуація з відсутністю води в будинках – неприємна, але вона все частіше стає предметом розмов серед містян. І обурені сторожинчани виплескують свій справедливий гнів чомусь саме на аварійників, які є виконавцями і працюють з тим, що є.

На жаль, на камеру працівники КП “Сторожинецьке ЖКГ” відмовлялися говорити, але пояснили, що роботи проводяться за умов майже абсолютної відсутності необхідних матеріалів та інструментів.

До речі, екскаватора в ЖКГ також немає, тому його правдами-не правдами приходиться десь постійно або просити, або орендувати.

Категорія: ЖКГ Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ