Жителі вулиці Клинівської вимагають ремонту моста

1

Вчора, 30 жовтня 2016 року, жителі вул. Клинівської в Сторожинці зібралися біля недобудованого моста через річку Сірет щоб поспілкуватися з представниками місцевої влади щодо ремонту цього об’єкту.

Як ми вже писали раніше, конструкція була пошкоджена під час повені 2010 року – тоді обвалилася половина проїжджої частини. Для ремонту моста задіяли Вінницьке МБУ-4.

Підприємство майже за 1,45 млн. грн. демонтувало 4 прольоти та 3 опори, укріпило береги та облаштувало тимчасовий пішохідний міст, яким не гребували користуватися і автолюбителі. Наразі недобудований автомобільний міст довжиною майже 97 метрів знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг області.

3

На зустріч до сторожинчан прийшли мер міста Микола Карлійчук та голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош. Під час довгої та емоційної розмови людям пояснили, що коштів на відновлення моста немає, але його ремонт запланований до 2020 року.

Також містяни визначилися з міським головою щодо ще однієї важливої для них проблеми – розміщення сміттєвих контейнерів по вул. Клинівській, оскільки обіцянку зробити це мер дав ще до Великодня.

2

Жителі навколишніх вулиць налаштовані дуже рішуче – вони кажуть, що дойдуть до Києва та Прем’єр-міністра з вимогою відремонтувати такий важливий для міста та району об’єкт.

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ