На Чернівці, Вижницю та Глибоку частково відновлено рух

1

Як повідомив перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Петро Миколайович Харлашко, Службою автодоріг частково, з 7 години ранку, частково відновлено рух від Сторожинця до обласного центру та найближчих райцентрів – Вижниці та Глибоки.

Обмеження руху стосується великовантажного транспорту – бажано, щоб на дорогу вантажівки не виїжджали.

“Сьогодні зранку вивчили ситуацію в межах області. Прийняли рішення про те, щоб зобов’язати керівників філій, крім розчищень маршрутів, активізувати роботу по підсипці піщано-соляної суміші.

Всі запаси і матеріалів, і технічні можливості направляються на приорітетні напрямки – на обласний центр та міжрайонні. Далі – дорога на Красноїльськ.

Служба автомобільних доріг робить все для них можливе, виходячи з наявних сил та ресурсів. Треба розуміти, що матеріальна база застаріла і недостатня, щоб так вправлятися. Продовжуємо працювати і надіємося на швидкий позитивний результат.

Бажано водіям утриматися від поїздок в найближчий час взагалі в таку непогоду, щоб не ризикувати своїми автомобілями, здоров’ям та життям” – коментує Петро Миколайович.

2

“Що стосується Сторожинця – на окраїнах та в центрі розчищають по максимуму, запустили гусеничний бульдозер на найвіддаленіші районі міста. Техніка працює, Чернівецьку вулицю підсипали.

Комунальники прочистять всі вулиці – велике прохання проявити терпіння та розуміння. Дякуємо тим, хто долучається до розчистки вулиць власними можливостями.” – коментує директор КП “КарпЕко-2010” Григорій Драгушович Карп.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ