Внаслідок ДТП біля “Акви+” госпіталізовано п’ять осіб

1

Сьогодні близько обіду, 30 листопада 2016 року, на трасі Сторожинець-Чернівці в районі туристично-розважального комплексу “Аква+” сталося ДТП за участі автомобілів БМВ 316 з іноземною реєстрацією та Фіат Скудо.

6

Як нам стало відомо, БМВ рухалося в сторону обласного центру, а Фіат – назустріч. Раптово легковик почало заносити на слизькій від ожеледиці дорозі, його розкрутило та викинуло на зустрічну смугу, де якраз рухався мінівен.

2

3

Автомобілі зіткнулися майже лоб в лоб. Фіат викинуло за межі проїжджої частини, де він перекинувся, а БМВ відірвало передню частину.

На допомогу водію та пасажирам мінівена прийшли водії автомобілів, які рухалися в цей час по дорозі, вони ж і викликали лікарів та поліцію. Свідки зазначали, що дорога місцями була дуже слизькою.

Швидка допомога забрала з місця події чотирьох осіб, ще двох довезли до лікарні небайдужі громадяни. Госпіталізовано було 5 осіб, а одна відмовилися від госпіталізації – її залишили під наглядом лікарів.

Майже у всіх постраждалих закриті черепно-мозкові травми, струси головного мозку. У однієї жінки – перелом носа, у дівчини – підозра на перелом ключиці.

Як нам вдалося з’ясувати, водій та пасажир БМВ сильно не постраждали. Наразі не відомо, чи порушували водії автомобілів швидкісний режим та чи були вони тверезі.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ