За роботу на будівництві по вул. Прутській не розрахувалися?

Будівельники

До нас звернулися будівельники, які зводили та накривали будинок погорільцям по вул. Прутській.

Ще 12 липня там сталася пожежа, внаслідок якої було сильно пошкоджено покрівлю, стіни та перекриття, а без житла залишилася сім’я із шести чоловік.

За ініціативою Сторожинецької міської ради будівлю зводили всім миром – благодійні внески надавали підприємства, підприємці, депутати всіх рівнів – міської, районної та навіть Верховної Ради, небайдужі громадяни. Допомагали всім – хтось грошима, хтось матеріалами, хтось власним часом тощо.

Вже сьогодні можна сказати, що будинок майже готовий – сім’я задоволена, всередині вже більш-менш можна жити і не боятися холодів.

Все було би добре, якби не одна деталь – будівельники запевняють, що з ними повністю не розрахувалися. Сума досить значна – біля 20 тисяч гривень.

Як вони пояснюють, курирував збором коштів заступник міського голови Ілля Карлійчук. Саме у нього всі відомості щодо того, хто скільки надав для будівництва і куди ці кошти були витрачені. Всі, до кого зверталися робітники, включаючи мера міста, “переводять стрілки” саме на заступника міського голови.

Ілля Васильович зараз на лікарняному, тому зустрітися з ним не вдалося. Телефоном він повідомив, що “можливо і не розрахувався, грошей було багато…”. Він запевнив, що в понеділок вже буде на роботі, тоді й будуть розбиратися.

Ще є одна деталь – як виявилося, цей будинок належить КП “Сторожинецьке ЖКГ”, а не сім’ї погорільців.

Категорія: Важливо Новини міста Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ