Великі досягнення маленьких танцюристів

123

26-27.11.2016 р. в місті Бровари, що під Києвом, відбулися Міжнародні змагання Всесвітньої Федерації танцювального спорту WDSF, Всеукраїнські рейтингові та класифікаційні змагання, які організовані ВГО ВФТС.

Всього було зареєстровано 605 пар (1036 учасників) з України та інших країн світу. Суддівська колегія була представлена українцями, а також представниками Словенії, Німеччини, Нідерландів, Польщі, Литви, Білорусії та Молдови.

У конкурсі прийняли участь 7 пар та 5 дівчат в сольному виступі – вихованці гуртка Сторожинецького ЦДЮТ “Бальний танець”, керівник якого Іліка Віталій Валер’янович.

3

Найбільш вагомі результати пар у своїх вікових категоріях:

  1. Куба Мілан – Морараш Анна – два ІІ місця;
  2. Собко Олександр – Черновська Вікторія– ІІ місце.
  3. Тинкалюк Олександр – Костинян Мадделена– І місце.

4

Дівчата в категорії “Соло”:

  1. Балицька Ірина – два ІІІ місця;
  2. Іліка Маргарита – ІІ та ІІІ місце;
  3. Чорнолюк Світлана – два ІІІ місця;
  4. Морараш Вероніка – І місце;
  5. Гнатик Софія – ІІІ місце.

Значної уваги заслуговують результати пар, які брали участь у вищій категорії, серед 38 пар. Пройшовши всі кола відбору з 1/16 фіналу, дві пари вихованців гуртка потрапили в фінал та поповнили казну колективу високими результати.

Так, золотими призерами цієї категорії стали Олексюк Данило та Мотреску Кармелія. Варто відзначити, що фіналістами також стали Гречко Святослав та Таранова Софія, у яких з 38 пар результат – VI місце у фіналі.

Ці високі досягнення показують, що юні діточки боролися по справжньому!

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ