В районі відзначили День місцевого самоврядування

28

Урочистим концертом в Сторожинецькому районі відзначили День самоврядування. Захід пройшов у районному Будинку національних культур за сприяння Сторожинецької районної ради.

Голова Сторожинецької райради Іван Лосік та голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош подякували всім тим, кому не байдуже сьогодення і майбуття буковинської громади, хто не на словах, а на ділі примножує славні традиції та здобутки. Також подякували всім тим, чиї діти зараз проходять службу у лавах Збройних Сил України.

Розпочався захід піснею “Можна все на світі вибирати, сину…”, після чого звучав державний гімн.

Хвилиною мовчання вшанували наших земляків, а також всіх солдатів, які загинули в зоні АТО. Від імені учасників свята поклали квіти до пам’ятника “Борцям за волю України” та меморіальної стели “Герої Підгір’я”.

Голів сільських рад та інших представників органів місцевого самоврядування нагородили спільними почесними грамотами РДА та райради. Також перед присутніми виступили з поздоровленнями голова Сторожинецької міської ради Микола Карлійчук, юрисконсульт Великокучурівсьої сільської ради об’єднаної територіальної громади Сільва Іонуц та голова райкому профспілки працівників держустанов Ольга Гінчак.

Для гостей свята показали творчі номери та виступи вихованці Сторожинецького ЦДЮТ, оркестр народних інструментів “Гроно калинове”, солісти Чернівецької обласної філармонії.

91

5

4

19

14

2

1

26

25

201

3

24

22

21

151

18

17

16

231

13

12

11

10

8

7

6

27

 

Категорія: Новини району Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ