Зустріч кандидатів на голову та у депутати громади з виборцями

Зустріч з виборцями

Вчора, 11 грудня 2016 року, в Сторожинецькому районному Будинку культур відбулася зустріч з виборцями кандидатів на голову та перших номерів у списку політичних партій.

Сторожинецькою міською виборчою комісією був розроблений регламент та офіційно запрошені всі кандидати. Кожному надавалися рівні можливості для виступу.

На зустріч з’явилися перший номер у списку “Об’єднання “Самопоміч” Максим Пансик, перший номер у списку ВО “Свобода” Ірина Панкратова, перший номер у списку “Аграрної партії” Петро Брижак та перший номер у списку “Громадського руху “Народний Контроль” Дмитро Балінов. З кандидатів на посаду міського голови були присутні кандидат від “Нашого Краю” Микола Деліцой та самовисуванець, Комарівський сільський голова Світлана Бажура.

За об’єктивних обставин не був присутній самовисуванець, Зруб-Комарівський сільський голова Володимир Сумарюк.

Чинний мер Сторожинця, кандидат на голову від БПП “Солідарність” Микола Карлійчук, кандидат на голову від ВО “Батьківщина” Катерина Гуцуляк, а також перші кандидати від БПП “Солідарність” Ігор Матейчук, від “Радикальної Партії” Ілля Карлійчук, від “Народної Партії” Михайло Серецький, від ВО “Батьківщина” Лідія Равлюк та від “Народного Фронту” Володимир Коржан причини своєї відсутності не повідомили.

Присутнім на зустрічі були задані питання з коментарів, а також питання з залу.

Категорія: Важливо Вибори
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ