Поліція оголошує набір до вищих навчальних закладів МВС

Поліція

Сторожинецький відділ поліції ГУ НП в Чернівецькій області оголошує набір на навчання до вищих навчальних закладів МВС України за державним замовленням для отримання вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” за напрямом підготовки “Правознавство” та “Правоохоронна діяльність”.

Запрошуються громадяни України віком від 17 років до 25 років, які мають повну загальну середню освіту та бажають безкоштовно здобути вищу юридичну освіту на повному державному забезпеченні (курсанти забезпечуються форменим одягом, безкоштовним проживанням та харчуванням, виплачується грошове утримання) в таких навчальних закладах:

  1. Національна академія внутрішніх справ
  2. Харківський національний університет внутрішніх справ
  3. Львівський державний університет внутрішніх справ
  4. Одеський державний університет внутрішніх справ

Конкурсний бал обчислюється з урахуванням співбесіди щодо готовності до навчання та проходження служби в органах МВС України шляхом додавання балів сертифіката з конкурсних предметів (вступних екзаменів) з української мови та літератури; історії України; оцінювання рівня фізичної підготовки (проводиться безпосередньо в ВНЗ МВС України) та середнього бала документа (додатка до документа) про повну загальну середню освіту.

Громадянам призовного віку буде надана відстрочка на весь період проходження служби у національній поліції України. Відповідний закон ухвалила Верховна Рада України.

Більш детальну інформацію щодо  вищих навчальних закладів МВС України, умов вступу до них можна отримати в Сторожинецькому відділі поліції ГУНП в Чернівецькій області за адресою: м. Сторожинець вул. Гвардійська 3, кабінет № 19 тел. 2-50-40, (050) 130 49 29, (098) 028 93 21.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ