В Кучурові відкрили ЦНАП та презентували оновлену сільраду

Вчора, 26 грудня 2016 року, в Великокучурівській громаді відкрили Центр надання адміністративних послуг та презентували оновлену сільську раду. Кошти на реалізацію проекту були надані за програмою співпраці з Німеччиною GIZ “Реформа управління на Сході України” та Міністерством регіонального розвитку.

На відкритті були присутні голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук, голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош, заступник голови Сторожинецької райради Володимир Філіпович, голова Глибоцької громади Григорій Ванзуряк, голова Красноїльської громади Степан Драгун, голова Чудейської громади Анатолій Піцул, керівник проекту GIZ “Реформа управління на Сході України” Тарас Журавель, представник проекту Олексій Кубарь, працівники сільради, громадські активісти, жителі громади.

Під ЦНАП обладнали зал засідань, а нову залу для депутатів та нові приміщення для апарату ради громади розмістили в оновленому та реконструйованому приміщенні сільради. Загалом на ремонт та реконструкцію витратили біля 1,3 млн. грн.

Для гостей заходу організували круглий стіл, на якому розповіли про реалізацію проекту, а голова Великокучурівської сільської ради Василь Тодеринчук розповів про роботу, яка була виконана радою за минулий рік.

Тепер жителі громади зможуть отримувати високоякісні послуги, вирішувати найпоширеніші питання – земельні, паспортні, реєстрацію бізнесу та майнових прав, отримання довідок та консультацій, – у оновленому приміщенні, обладнаному за сучасними стандартами, що показує потужний розвиток Великокучурівської громади та стає каталізатором для їх майбутнього економічного зростання.

Категорія: Важливо Відео Новини району Фото
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ