Шановні краяни! Вітаємо вас з Новим Роком!

З Новим Роком!

Вже через декілька годин можна буде випити шампанського та загадати бажання, яке має здійснитися у наступному році! Віримо, що для кожного з вас 2016 рік запам’ятався чимось добрим, хорошим та приємним! Нехай наступний, 2017, рік принесе у Вашу оселю тепло і любов, добро і затишок, щастя та світло!

Вітаємо Вас, дорогі читачі, з Новорічними і Різдвяними святами! Бажаємо наснаги до нових звершень, сили оминути всі життєві і трудові клопоти та рішучості до нових звершень у році прийдешньому.

Віншуємо Вам доброго здоров’я, душевної рівноваги й бадьорості, щасливого майбуття у колі міцної родини, вірних друзів, мудрих колег.

Ми, в свою чергу, щиро віримо, що і на наступний рік зможемо радувати Вас хорошими новинами та цікавими матеріалами!

З повагою, колектив Сторожинець.Інфо

Не забудьте і ви поздоровити одне одного з Новим роком!

Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам і вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що в новому році ви відчуєте любов рідних, турботу з боку колег та тепло друзів!

Нехай збудеться все задумане, а 2017 рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Щастя вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. З Новим роком!

З повагою, голова Сторожинецької міської ради об’єднаної територіальної громади Микола Миколайович Карлійчук, колектив ради та депутатський корпус


Сердечно вітаємо Вас з наступаючим Новим 2017 роком. Бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, щастя і благополуччя, здійснення всіх життєвих сподівань, віри й надії на краще майбуття. Хай рік новий стане для Ваших рідних, друзів та колег добрим знаменням нових великих перспектив, запорукою вагомих трудових здобутків!

Українці завжди славилися звитяжним трудом, громадською злагодою і щирістю прагнень. Цей невичерпний потенціал допоможе всім нам творити прийдешнє рідної країни – щасливе, гарне й заможне. Творити своєю волею, власним розумом і руками.

Нехай щастить Вам в усіх починаннях, благословенною хай буде Ваша життєва дорога, прихильною доля, твердою надія й незламною воля на добрії діла!

З повагою, голова Чудейської сільської ради об’єднаної територіальної громади Піцул Анатолій Дмитрович, колектив ради та депутатський корпус


У народі кажуть, що в останні грудневі дні можна загадувати будь-які бажання – вони обов’язково збудуться. Саме тому я поспішаю привітати всіх жителів громади та Сторожинецького району з Новим, 2017 роком і побажати їм, щоб усі заповітні мрії і надії почали збуватися з першими ударами дзвону.

Вогненний Півень, символ наступного року, буде сприяти цьому процесу, якщо кожен з нас правильно і яскраво проведе новорічну ніч. Щастя вам, мої дорогі, здоров’я і побільше удачі!

З повагою, голова Красноїльської сільської ради об’єднаної територіальної громади Драгун Степан Дмитрович, колектив ради та депутатський корпус


Від щирого серця вітаю Вас з новим роком та Різдвом Христовим! Новорічно-різдвяні свята для всіх нас з дитинства улюблені й радісні, наповнені світлом очікування дива й надії.
Відійшов в історію 2016 рік, який був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершенням. Але він залишається для нас добрим спогадом, бо подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. Тому в кожного із нас є підстави порадіти за досягнуте, побажати один одному світлих надій і щасливого майбуття! З Новим, 2017, роком!

З найкращими побажаннями, голова Великокучурівської сільської ради об’єднаної територіальної громади Тодеринчук Василь Мірчович, колектив ради та депутатський корпус


Дорогі краяни! Новий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає на здійснення найзаповітніших ваших мрій.

Нехай збудеться все задумане, а 2017 рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу наших близьких, аби в новому році щасливих людей стало більше.

Бажаю всім вам, аби новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні.

Успіхів вам, щастя і благополуччя! З Новим роком та Різдвом Христовим!

З найкращими побажаннями, голова Сторожинецької районної ради Іван Іванович Лосік, колектив ради та депутатський корпус


Ось і минув 2016 рік – непростий, різнобарвний, однак надзвичайно важливий. Прийміть наші вітання з новорічними та різдвяними словами!

Бажаємо Вам лише гарного настрою, щастя, удачі та успіхів у всіх справах і починаннях, довгих років процвітання і стабільності.

Ми бажаємо всім Вашим рідним, колегам, друзям та близьким людям міцного здоров’я, злагоди, добробуту та професійних успіхів! Нехай 2017-й рік буде багатим на посмішки, добрі справи та приводи для гарного настрою! І нехай саме у цьому році виповниться Ваша найзаповітніша мрія!

Гарних Вам свят!

З повагою, голова Сторожинецької РДА Ярослав Михайлович Бартош та колектив адміністрації


Рік, що минув, приніс кожному з нас чимало приємних миттєвостей і незабутніх вражень. Нехай у Новому, 2017, році їх буде набагато більше.

Новий рік завжди несе з собою надію на найкраще, віру у найсвітліше. Це свято щороку дарує нові крила, завдяки яким ми вирушаємо в життєвий путь з новими силами, новими планами. Тож, бажаю Вам легкого злету, міцного здоров’я, незгасаючої енергії, миру та злагоди!

Нехай осяйна різдвяна зоря об’єднає усіх нас: і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей.

Нехай для Вас і Ваших рідних Новий рік стане сповненим щастя, радості та добра, наснаги та творчих сил, а Різдво Христове наповнить серця любов’ю, надією і вірою у здійснення найзаповітніших мрій та бажань!

З повагою, начальник Сторожинецького відділу поліції ГУ НП у Чернівецькій області Іон Васильович Шалар та правохоронці району


Прийміть найщиріші вітання з Новим роком! Бажаємо Вам міцного здоров’я, величезного особистого щастя, благополуччя, невичерпної енергії, реалізації всіх професійних планів!

Нехай в Новому році Вам незмінно супроводжує успішність у важливій справі, якою Ви займаєтеся! Нехай Вашим кращим починання завжди супроводжує творче натхнення і творча ініціатива, а Ваша енергія і кмітливість служать запорукою успішного виконання намічених планів.

Хочеться побажати Вам, щоб Ви завжди були оточені теплом і любов’ю своїх близьких, повагою колег і друзів, а відмінний настрій і душевний підйом завжди супроводжували Ваше життя! Любові, добра і благополуччя!

З повагою, начальник Сторожинецького РС УДСНС України у Чернівецькій області Ігор В’ячеславович Маніліч та співробітники Служби надзвичайних ситуацій


Щиро вітаємо Вас з Новим роком! Бажаємо у новому, 2017, році творчої наснаги і завзяття в роботі, миру і благополуччя в родинах, здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, віри, надії і любові в серці!

Хай Новій рік принесе з собою радісні сподівання та віру в те, що наступний рік буде кращий, а ніж попередній. Хай доля буде прихильною до Вас, даруючи вам приємні враження, цікаві зустрічі, любов і віру у власні сили! Сподіваємось, Новий рік стане для вас успішним і плідним, щедрим на здобутки та добрі справи.
Веселих та добрих вас свят!

З повагою, Матвій Дмитрович Плегуца, головний лікар Сторожинецької ЦРЛ та Анатолій Олександрович Євдокименко, головний лікар Сторожинецького Центру ПМСД, лікарі та медичний персонал району

Категорія: Важливо
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ