Вдалий виступ легкоатлетів району на обласному чемпіонаті

 

15 січня 2017 року в Чернівцях відбулися фінальні змагання Чемпіонату області з легкої атлетики. Наш район представляли у змаганнях учні Сторожинецької ДЮСШ, команда у складі 18 учасників.

Це – найголовніші змагання, зимового періоду, на яких визначається склад збірних команд області для участі у трьох всеукраїнських змаганнях поспіль.

Треба зазначити, що результативність роботи тренерів насамперед оцінюється результативним виступом вихованців у спортивних змаганнях – насамперед у спартакіадах, а потім в таких змаганнях, як чемпіонати та першості.

Останні три роки спартакіади області не проводяться, проходять тільки освітянські спартакіади серед різних навчальних закладів.

Впродовж 3-х годин змагань 11 учасників Сторожинецької  команди вибороли 12 призових місць Чемпіонату області з легкої атлетики: 4 перших місця; 5 других та 3 третіх місця.

З бігу на 400 метрів серед дівчат 2002 р. н. і молодших всі три призових місця за дівчатками Сторожинецької ДЮСШ, які тренуються у одного тренера.

До складу збірної команди області, яка складається з 8 спортсменів (змагання проходитимуть в кінці січня 2017 р. у м. Запоріжжі), увійшли три кандидати зі Сторожинецької ДЮСШ освіти. Це Конечний Микола, Іонашко Антоніна та Пантя Аліна.

Микола та Антоніна з 1 січня 2017 року зараховані до складу Чернівецької ШВСМ (Школи вищої спортивної майстерності). Це вперше в історії району, коли учні, які займаються на відділенні Сторожинецької ДЮСШ, паралельно зараховані до ШВСМ області.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ