Діти з Зрубу-Комарівського написали листи Українським воїнам

 Юннати зі Зрубу-Комарівсього, вихованці гуртка Сторожинецького ЦЕНТУМ, не тільки активно переймаються проблемами екології. Дітей турбують події, які відбуваються на теренах України.

Для підтримки учасників Антитерористичної операції на Сході України діти написали листи та намалювали малюнки для українських воїнів.

Акуратним дитячим почерком на листках з зошитів виведені рівненькі рядки:

“…Я в захваті від вашої сили волі, від вашого терпіння. Якби не ви, мабуть, нас би вже зламали та і взагалі, просто велике щире дякую Вам! Ми назавжди запам’ятаємо цей неспокійний час у своїх серцях. Але й ви запам’ятайте одне: Ви – герої!…”

“…Ти Герой, ти борониш свою країну, не зважаючи ні на що, ти слухаєш своє серце та продовжуєш боротися. Будучи в пеклі війни ти розумієш більше, ніж ми. Ти є для моєї країни героєм…”

“Хай панує мир на землі!!!”, “Повертайтеся живими!”, “Слава Україні! Героям Слава!” – такими словами, як гаслами, усіяні дитячі малюнки.

І листи, і творчі роботи передадуть нашим бійцям на Схід України сторожинецькі волонтери.

(при натискуванні на зображення воно відкриється у збільшеному розмірі)

Джерело: Доскалюк Тетяна Іванівна, керівник гуртка Сторожинецького ЦЕНТУМ, вчитель біології Зруб-Комарівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Категорія: АТО Важливо
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ