У хлопця з Давидівки шахраї видурили Playstation. Поліція повернула

Повернута ігрова консоль

Нещодавно хлопцю з Давидівки пощастило – він виграв в одній з акцій ігрову приставку Playstation.

Після цього, маючи власні плани на майбутнє та потребу в коштах, хлопець виставив її на продаж на одному з торгових інтернет-майданчиків. Через деякий час йому зателефонував невідомий, який виявив бажання придбати цю приставку та запитав, чи є картка банку, на яку можна перерахувати кошти. Хлопець надав номер картки свого брата та повідомив того, що зараз мають бути перераховані кошти.

Брат, в свою чергу, виїхав з Давидівки до Сторожинця, щоб у банкоматі перевірити надходження коштів, оскільки йому прийшла СМС з короткого номера про поповнення балансу.

В цей час інша особа під’їхала до будинку, щоб забрати ігрову приставку. Мати хлопця приставку передала, автомобіль поїхав у невідомому напрямку. Після цього брат хлопця подзвонив та сказав, що коштів на картці немає і щоб сім’я не віддавала приставку, але було пізно.

“Потерпіла сторона одразу звернулася до правоохоронних органів, – коментує начальник Сторожинецького відділу поліції Іон Васильович Шалар. – Сторожинецьким відділом поліції були організовані першочергові заходи для того, щоб встановити автомобіль по “гарячих слідах”. Поліцейським знадобилося три дні, щоб повернути хлопцю належну йому річ, при чому знайшли її в Чернівцях.”

Мати хлопця щиро подякувала працівникам поліції і просила всіх громадян, мешканців Сторожинеччини, не довіряти невстановленим особам, які просять номера карток або мають намір перерахувати кошти.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ