Приєднайтеся до благодійного марафону “Я врятував дитяче життя”

Подаруй дитині життяШановні краяни! На адресу Сторожинецької міської об’єднаної територіальної громади надійшов лист від Чернівецького обласного благодійного Фонду допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію “Подаруй дитині життя”.

Фонд з 1 лютого по 28 лютого 2017 року проводить п’ятнадцятий благодійний марафон “Я врятував дитяче життя” приурочений до Міжнародного дня онкохворих дітей.

Завдання марафону – зібрання коштів та подарунків для онкохворих буковинських дітей, що перебувають на лікуванні в кардіоонкогематологічному відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні (вул. Руська, 207а).

Просимо Вас приєднатися до благодійного марафону та зробити свій посильний внесок, який стане порятунком для онкохворих дітей Буковини.

За час роботи Фонду зібрано маже 4 млн. гривень добровільних пожертв для потреб дітей, що страждають злоякісними захворюваннями крові. З цих коштів 161 дитина з різних районів Чернівецької області отримали істотну матеріальну допомогу на лікування недуги. Проте проблема залишається актуальною, оскільки сьогодні в області нараховується 163 онкохворих дівчаток і хлопчиків.

Заздалегідь вдячні за розуміння та участь!

Переказ коштів можна здійснити  на рахунок фонду:

  • АТ «Укрсиббанк» м. Чернівці
  • код ЄДРПОУ: 35029311
  • р/р №26000519715700
  • МФО 351005

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ