Туристи ЦДЮТ провели відкриті гурткові заняття

В рамках  атестаційного періоду та відповідно до плану роботи Сторожинецького ЦДЮТ  керівники гуртків “Водний  туризм” Іванищук Олег Аркадійович та “Пішохідний туризм” Цятковська Світлана Михайлівна провели відкриті гурткові заняття.

Педагоги продемонстрували різноманітні прийоми та методи навчання, рівень фахової підготовки, організацію навчально-виховної роботи з гуртківцями,  поділилися своїми педагогічними знаннями з колегами.

Світлана Михайлівна провела відкриті заняття на тему: “Види туристичних вузлів та їх застосування”,  “Кліматичні умови рідного краю. Народні прикмети визначення погоди”.

Олег Аркадійович  провів заняття на тему “Техніка греблі під час водних подорожей. Види гребків на катамарані” та “Загальна фізична підготовка дітей до змагань”.

Керівники гуртків виявили належний рівень професійної компетентності – вони пропагують здоровий спосіб життя, сприяють створенню дружніх відносин в дитячому колективі, навчають і удосконалюють навички роботи з техніки пішохідного та водного туризму, спрямовують вихованців до активної практичної діяльності, їх фізичного розвитку.

Для стимулювання до занять туризмом керівники використовують розвивальні ігри, спортивні естафети, туристичні змагання, вікторини, веб-подорожі, пошукові завдання.

Заняття відвідали директор ЦДЮТ Корчинська І.О., заступник директора Паладій О.М., методисти, керівники гуртків.

Джерело: директор Сторожинецького ЦДЮТ І.О.Корчинська

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ