Авіамоделісти з Михальчі запускають у небо мрію

Великий інтерес зараз в Україні викликає у дітей та молоді авіамодельний спорт, який набуває неабиякої популярності.

Вже 10 років поспіль працює при Сторожинецькому центрі дитячої та юнацької творчості гурток “Авіамодельний” та “Повітряні змії” на базі Михальчанської ЗОШ І-ІІІ ст., який успішно веде Драгомерецький Віктор Васильович, вчитель фізики за освітою.

В авіамодельному гуртку Віктор Васильович будує роботу таким чином, що вихованці гуртка поступово переходять від простих і цікавих форм роботи до більш вузьких, спеціальних. Заняття в авіамодельному гуртку виробляють у юних техніків навички самостійної творчої праці по конструюванню, будівництву і запуску літаючих моделей.

На заняттях  керівник гуртка знайомить юних авіамоделістів з основами літакобудування. З готовими моделями гуртківці проводять різноманітні районні змагання та беруть активну участь в обласних змаганнях з авіамодельного спорту.

Також щорічно у червні гуртківці беруть участь в обласних змаганнях  із запуску повітряних зміїв. Діти охоче йдуть в авіамодельний гурток Віктора Васильовича, тому що в них пробуджується інтерес до авіації, з’являється бажання будувати літаючі моделі своїми руками, адже в основі всієї роботи гуртка авіамоделістів лежать практичні заняття.

7 лютого лютого при Михальчанський ЗОШ І-ІІІ ст.. відбулось відкрите заняття гуртка “Авіамодельний” в рамках підготовки до участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів “Джерело творчості” у номінації “Керівник гуртка-2017”, який відбудеться наприкінці лютого.

Побажаємо перемоги нашим краянам!

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ