Гарячу тему доріг “залатують” аварійно та на холодну

Аварійний ремонт

Сьогодні нам зателефонували жителі села Ропча та мешканці вул. Кобилянської в Сторожинці, які повідомили, що зараз по дорозі, яка з’єднує Сторожинець з Ропчею, проводять дуже дивний ремонт проїжджої частини.

Чому дивний? Тому що ямковий ремонт дороги, до якого вже всі звикли, відбувався буквально по принципу “яма через три”, тобто ями  засипали асфальтовою сумішшю та закатували катком, але, на перший погляд, їх вибирали чисто інтуїтивно.

Вже на місці ми вияснили, що Райавтодор проводить аварійний ямковий ремонт холодним асфальтом, при якому закриваються тільки ями глибиною більше 5 сантиметрів. Тому ні оцінити ефективність такого ремонту, ні мотивацію працівників ми не можемо.

Також дорожники розповіли, не тільки асфальтова суміш ще минулорічна, а й заробітну плату вони отримували останній раз приблизно в той же період.

Надіємося, що крім цього аварійного та холодного ремонту на Сторожинеччину попаде ще якась частина із тих 35 мільярдів, які Уряд планує виділити на дорожнє господарство в 2017 році.

Категорія: Відео Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ