Дорогі жінки! Вітаємо вас з 8 березня!

З 8 березня!

Дорогі жінки! Вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем – 8 Березня! Ви – берегині домашнього вогнища. Завдяки вашій ніжності, жіночності та вмінню знаходити компроміси нашій сім’ї міцні. Від вас залежить добробут і затишок у домі, що впливають і на завтрашній день країни.

Саме ви, дорогі жінки, надихає нас, чоловіків, на добрі справи. Щиро бажаємо вам успіхів, здоров’я і енергії. Нехай кожен новий день буде наповнений радістю перемог. Нехай увесь рік з вами буде відчуття весни – світлої і прекрасної. Нехай у ваших родинах панує любов і злагода. Щастя вам, добра і краси!

З повагою, голова Сторожинецької районної ради Іван Лосік, депутатський корпус та колектив районної ради. 

Прийміть щирі вітання з прекрасним жіночім святом Весни! Нехай лагідна посмішка весняного сонця дарує Вам міцного здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай Ваша доброта, ніжність, жіночність завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, здійснення кращих мрій і сподівань, а Ваша праця йде на користь справі, дає наснагу, для здійснення всіх Ваших задумів. Щасливої Вам жіночої долі, надійного чоловічого крила, квітів – ніжних і духмяних.

З повагою, голова Сторожинецької громади Микола Карлійчук, депутатський корпус, члени виконкому та колектив міської ради.

Прийміть поздоровлення зі святом світла, любові, надії – 8 Березня. У наших серцях прихід весни, усе найкраще і найдорожче – родинне тепло і затишок, безмежна душевна щедрість, – все пов’язане з матерями, сестрами, доньками. В ці святкові дня хочеться побажати Вам, Вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, миру і надії. Зичимо Вам родинного тепла, достатку, добра, краси і любові!

З найкращими побажаннями, начальник Сторожинецького відділу поліції Іон Шалар та правоохоронці району. 

Дорогі наші жінки! Ми знаємо, як час від часу вам буває важко. Знаємо, які інколи випробування і труднощі лягають на ваші тендітні плечі. Але ми також знаємо, як ви вмієте з ними справлятися! Сьогодні ваш день, сьогодні Восьме березня! Тому вам потрібно забути про все, що тривожить розум та серце.

Вітаємо вас з цим святом! Нехай ваша краса не знає рівних, нехай ваш розум підкорює серця, а ви будьте щасливі не тільки сьогодні, а завжди! З Міжнародним жіночим днем!

З повагою, начальник Сторожинецького РС УДСНС Ігор Маніліч та рятувальники району.

Сердечно вітаємо Вас зі святом 8 Березня, яке символізує собою весну, любов і красу. У міжнародний жіночий день прийміть від нас слова уклінної вдячності за вашу прихильність, за вашу невтомну працю, за щирість, високе натхнення, яким ви наповнюєте щоденне життя і працю. Нехай доля постійно буде до вас доброю, нехай усюди вас супроводжують радість і удача, підтримка, розуміння і любов близьких людей. Міцного здоров’я Вам і Вашим родинам, дітям, онукам, щастя, добра і благополуччя у кожному домі. Божої благодаті, віри і надії на краще життя.

З повагою, головний лікар Матвій Плегуца та колектив Сторожинецької центральної районної лікарні.

Вітаємо Вас із святом весни – 8 березня. Бажаємо Вам від щирого серця міцного здоров’я, нев’янучої молодості та багато взаємного кохання! Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а Ви залишайтеся завжди такими ж неповторними якими Ви є зараз. Від усієї душі приєднуюсь до всіх поздоровлень, що Ви вже отримали, та ще раз бажаю здійснення усіх ваших бажань.

З повагою, голова Великокучурівської громади Василь Тодеринчук, депутатський корпус, члени виконкому та колектив сільської ради.

Вітаємо вас з Міжнародним Днем Жінок! Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий істок супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса, адже ви перетворюєте його на чарівну перлину, яку ми кладемо до ваших ніг.

У цей святковий день бажаємо всім жінкам міцного добробуту, довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються всі мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.

З повагою, голова Чудейської громади Анатолій Піцул, депутатський корпус, члени виконкому та колектив сільської ради.

Я щасливий привітати Вас з міжнародним жіночим днем 8 Березня і запевнити від імені всієї нашої громади в тому, що Ви є нашим найбільшим багатством. Саме Ваші умілі руки створюють ті блага для людей, заради яких ми всі разом працюємо. Спасибі Вам за Ваш невтомний труд, за Вашу теплу усмішку і добрий погляд. Бажаю Вам гарного самопочуття, особистого благополуччя та здійснення найзаповітніших бажань!

З повагою, голова Красноїльської громади Степан Драгун, депутатський корпус, члени виконкому та колектив сільської ради

Дорогі жінки! Від імені особового складу Управління СБ України в Чернівецькій області прийміть найщиріші вітання з Міжнародним жіночим днем-святом 8 Березня!

У всі часи жінка – добра, ласкава, чуйна і тендітна, а разом із тим мужня та хоробра – є надійною підтримкою для родини, колективу, суспільства. Ми вклоняємося перед Вашим неймовірним умінням  поєднувати в собі найкращі людські якості – благородство душі, силу духу, доброту, відданість та  любов.

Ви дбаєте про тепло, світло і добробут в оселі, мир і злагоду в родині, а Ваша мудрість і витримка допомагає долати будь-які труднощі.

Тож сердечно бажаю Вам, наші дорогі матері, дружини, доньки та сестри, сімейного благополуччя та родинної злагоди! Хай кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, натхнення, приємні несподіванки і кохання! Мирного неба над головою та Божого благословення!

З повагою, начальник Управління СБ України в Чернівецькій області Руслан Сторожук

В цей чудовий день – 8 березня – хочеться побажати вам, дорогі жінки, щоб ваші мрії несли вас в загадковий та прекрасний світ кохання, щоб весінні промені, пробиваючись через хмари, вказали вам шлях до щастя. Ми, сильна половина людства, голові заради вас звернути любі гори, подолати всі вершини, всі труднощі, лише заради того, щоб ви завжди були поряд!

Нехай в цей весняний день вас чекають лише радісні і незабутні емоції! Нехай щастя переслідує вас по життю завжди. З чудовим святом, з Міжнародним жіночим днем!

З найкращими побажаннями, колектив Сторожинець.Інфо

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ