Каратисти із Сторожинця завоювали п’ять нагород на Всеукраїнських змаганнях

П’ятьма нагородами відзначились вихованці сторожинецької школи карате у відкритих Всеукраїнських змаганнях, які нещодавно проходили у Новограді-Волинському, Житомирської області.

Близько пів тисячі спортсменів із Києва, Житомира, Коростеня, Харкова, Львова, Одеси, Чернівців та інших міст, а також команди із сусідньої Білорусії змагались на щорічному “Звягель Оупен 2017”.

На шість спортсменів-учасників наші бійці завоювали п’ять нагород. В активі СК “Максимум” – “золото”, два “срібла” та дві “бронзи”.

Перемогу в категорії серед кадетів до 52 кг святкував учень 9 класу районної гімназії Олексій Гоцуляк. Двома срібними нагородами в категорії ката та куміте віком 12-13 р. відзначилась учениця Сторожинецького ліцею Вікторія Малованюк. Також учень ліцею Денис Ілько завоював бронзову медаль в категорії куміте до 55 кг, а Валентин Букачук із села Йорданешти Глибоцького району здобув третє місце в категорії кадети до 52 кг.

Окрім того, ще один вихованець тренера Павла Юрійовича Шестакова, учень ліцею Всеволод Боднар зупинився лише за крок до п’єдесталу у ваговій категорії до 48 кг та посів п’яте місце.

Наразі команда “Максимуму” готується до насиченого весняного сезону, який розпочнеться незабаром з “Maximum Cup 2017” у Чернівцях.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ