Гуманітарна допомога з Сторожинецького району до жителів Авдіївки не доїхала?

Сьогодні в Фейсбуці з’явилася інформація про те, що в гаражному боксі комунального підприємства Чернівецької обласної ради знайшли гуманітарну допомогу, яку мали відправити до Авдіївки ще на початку лютого. Серед пакунків, знятих на відео активістами, є й пакунок, зібраний учнями Дібрівської ЗОШ І-ІІ ст.

Опубліковано Мишою Шморгуном 14 березень 2017 р.

Як нам вдалося дізнатися у директора Дібрівської школи, таких пакунків було чотирнадцять. Збір допомоги в Сторожинецькому районі курувала перший заступник голови РДА Діана Ковальчук.

Також на відео та фото, зроблені активістами, попав пакунок з села Луковиця Глибоцького району. За інформацією наших колег з Глибока.Інфо, такий пакунок був переданий для відправки до Авдіївки ще на початку лютого і в ньому, скоріше за все, ліки.

Нагадаємо, що це був екстрений збір допомоги обласними та районними державними адміністраціями на заклик Донецької військово-цивільної адміністрації.

На даний момент нам не вдалося вияснити, чому гуманітарна допомога знаходиться в гаражі в Чернівцях, а не доставлена в зону АТО і чи це вся допомога, чи її частина.

Категорія: АТО Важливо
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ