Випускник Сторожинецького лісового коледжу відзначений нагородою за наукові дослідження

Нещодавно на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук за галуззю науки “Екологія та екологічна безпека”.  У завершальному етапі конкурсу брали участь близько 100 студентських наукових робіт з різних університетів України. Тематика досліджень вражала своєю актуальністю, новизною та різноманітністю. Оцінювання робіт здійснювала конкурсна комісія у складі вчених з різних навчальних закладів України.

У фінальному турі наукового конкурсу за підсумками І туру конкурсу серед інших була представлена студентська наукова робота Миколи Георгіяна, випускника Сторожинецького лісового коледжу 2013 року, який нині є магістром ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Спеціально для конкурсу Микола зробив доповідь про проведені наукові дослідження, опублікував матеріали про отримані результати і за результатами конкурсу нагороджений дипломом ІІІ ступеня за наукову роботу “Моніторинг лісових екосистем за даними космічної зйомки”, у якій здійснив аналіз сезонних композитних зображень Sentinel-2  і  встановив структуру лісового фонду та видовий склад лісів Боярської лісової дослідної станції.

Свою наукову роботу Микола Георгіян   виконав у рамках діяльності студентського наукового гуртка «Таксатор»  кафедри лісової таксації та лісовпорядкування.

Результати Всеукраїнського конкурсу ще раз засвідчили про те, що напружена повсякденна праця педагогічного колективу коледжу успішно втілюється в досягнення наших випускників.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ