Пробне ЗНО-2017. Не втрачай свій шанс!

Вчора, 30 березня 2017 року, на базі Сторожинецької гімназії та Сторожинецького ліцею відбулися наради-інструктажі з питань організації та підготовки педагогів ЗНЗ Сторожинецької міської ради до проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Методист центру надання методичної допомого ВОСМС Сторожинецької міської ради, відповідальна за проведення ЗНО в Сторожинецькому окрузі Багрій В.М. проінформувала залучений персонал до проведення пробного тестування з особливостями Регламенту роботи пункту проведення пробного ЗНО в 2017 році.

Відповідальні за пункти тестування Алієва С.П. (директор Сторожинецької гімназії) та Багрій В.І. (директор Сторожинецького ліцею) ознайомили педагогів ЗНЗ з  Дорожніми картами старшого інструктора та інструктора, а також опрацювали Орієнтовний перелік нестандартних ситуацій, що можуть виникнути під час пробного ЗНО та способи їх вирішення.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є важливою складовою підготовки до ЗНО-2017. Нагадуємо, що Пробне ЗНО з української мови і літератури буде проведено 1 квітня в Сторожинецькій районній гімназії. З історії України, математики, біології, фізики, хімії, російської мови, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 8 квітня 2017 року в Сторожинецькому районному ліцеї.

Кожен учасник ПЗНО повинен з’явитись на пункт пробного тестування з документом, що посвідчує особу.

Повідомляємо учасників пробного ЗНО, що бланки з правильними відповідями цього року під час проведення ЗНО видавати не будуть.

Якщо ви бажаєте отримати результат пробного зовнішнього оцінювання за рейтинговою шкалою 100-200 балів, то скористайтеся сервісом “Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання”, що буде розміщений на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Така процедура введена для максимального наближення визначення вашого результату з пробного тестування до основної сесії ЗНО.

Джерело: методист ЦНМД ВОСМС В.М.Багрій

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ